Back to All Events

Verhalenavond

  • Idéfix 99 Bloemgracht Amsterdam, NH, 1016 KH Netherlands (map)

Dromen kunnen in de soep lopen, maar ook een succes worden, en dat is allebei best eng.

De sprekers van vanavond vertellen ieder een persoonlijk verhaal over hoe je korte metten maakt met stilstand en onbehagen; met dat knagende gevoel van niet doen wat je het liefst zou willen. Zij laten je van dichtbij een proces zien dat nog in volle gang is.

Dit zijn geen shiny succes stories; wel inspirerende en échte verhalen van binnenuit. Over wat je voelt en meemaakt als je een idee ontvouwt, over beren onderweg, over vallen en opstaan. Over hoe je je ritme in waarmaken vindt en het lef verzamelt om te dóen. Ze beschrijven een persoonlijk proces van verandering, dat nog niet is uitgekristalliseerd, nog geen einde kennen. Gelukkig maar: deze verhalen gaan over de kanteling van droom naar doen die nú gaande is. Ze bruisen van leven. Een avond waar je ook zelf geprikkeld om in beweging te komen met wat je het liefste doet.

***

Want to join this evening? Get your free ticket in 4 steps.

Step 1: Click “GET YOUR TICKET“ on the button below

Step 2: Select Tickets on Eventbrite page

Step 3: Select “Promotiecode invoeren“ on the top left

Step 4: Fill in code “socKULA19“

Earlier Event: October 5
Mindful sex - The power of presence
Later Event: October 17
Verdubbel je Omzet